Občina Žiri
Loška cesta 1, 4226 Žiri

Celonočna kopel - 5 elementov, OGENJ

Irma D. 282
Termini
14.06.2019 ob 22.00
Z izvajalcema: Lea Simonker  ( Radha Jiwan ) in Roman Gostiša 

KDAJ: 14. junij s pričetkom ob 22. uri in končanjem ob 5. uri zjutraj
KJE: Sevilla center, Strojarska ulica 16, Žiri ( zraven Restavracije Sklednik )

CELONOČNA GONG KOPEL – 5 ELEMENTOV – OGENJ
V ciklusu petih nočnih gong kopeli boste lahko raziskovali vibracijo delovanja 5 elementov na vaše telo (les, zemlja, ogenj, kovina, voda)  ki delujejo v univerzumu, v naravi planeta zemlje in tudi skozi človeka. V človeku delujejo ti elementi na  petih  nivojih: fizični nivo - zemlja, čustveni nivo – voda, energijski nivo – ogenj, mentalni nivo – les, duhovni nivo – kovina. Imajo tudi določene lastnosti, v gong kopeli se bomo osredotočili na pet energetskih centrov ali čaker, določene organe, povezanost z letnimi časi in barvo teh elementov.

Vsak element tako kot letni časi v naravi, v organizmu pa notranji organi, izhaja iz predhodnega elementa in  ustvarja naslednjega. V primeru da  nam katerega elementa primanjkuje ali ga je preveč,  je naše telo v neravnovesju, kar  se izraža v obliki bolezni ali psihofizičnem neravnovesju.

Z udeležbo v gong kopelih imate priložnost harmonizirati delovanje teh elementov v vašem telesu in raziskovati kako vibracije posameznega elementa deluje na vaše telo tudi v življenju. Učinke delovanja teh elementov skozi življenje lahko  beležite v času obiskovanja gong kopeli, ob zaključku vsake gong kopeli bo  tudi podelitev izkušenj. Celonočna gong kopel bo namenjena elementu ogenj– vibracija elementa ogenj (poletje, rdeča barva, energijski nivo, čakra: sončni pletež, organi: srce, tanko črevo). Zvočna uglasitev bo usmerjena v namero za harmonično delovanje vseh petih elementov, s poudarkom na uravnoteženem delovanju elementa ogenj, ki ima vibracijo moči življenja, volje in samozaupanja.

Nočno igranje  gongov izhaja iz izkušnje Gong Puje, ki  je kombinacija praznovanja in zvoka gongov, kar daje učinek meditacije in sprostitve.  Prva je bila v izvedbi Dona Conreauxa (starešine gongov) in soizvajalcev v letu 2000. Sedaj se izvaja v različicah po svetu. Traja približno 7 ur in pol.

V tem času se dogodi doživetje brezčasnosti kar pomeni da se z vibracijo gonga premaknemo v novo (4.) dimenzijo. Potopljeni v zvok gonga in subtilno eterično polje  v zvočni kopeli, se kopamo v oceanu zvoka, kar deluje kot pomlajevanje celic telesa, čiščenje energetskih poti in globoko sprostitev. Harmonija vsega telesa z zvokom gongov nas popelje v notranjo tišino. Vzpostavi se proces samozdravljenja.

Med gong kopeljo meditiramo  ali spimo. Spanje v času gong kopeli imenujemo budno sanjanje, to je stanje tik preden zaspimo. Takrat delujejo  božanstva sanj, ki nam omogočajo tudi  zlitje z našo čisto zavestjo in  pravim namenom  našega  delovanja v življenju.

Izvajalca gong kopeli se menjata  pri igranju na eno uro. Na začetku in na koncu igrata skupaj. Udeleženci se ves čas kopajo v zdravilnih vibracijah  gongov. V zgodnjih jutranjih urah, se bo igranje gongov zaključilo. Po sončnem vzhodu bo osvežilni zajtrk in nato podelitev izkušenj udeležencev pred odhodom.

Udeležba v gong kopeli lahko preoblikuje naše življenje. Ponuja se vam možnost čarobne izkušnje duhovnega doživetje, ter obnova fizičnega in energetskega telesa. Vse našteto vam lahko prinese v življenju čudovite rezultate. Zvočna kopel je primerna za vse starosti in nazore in ne zahteva nikakršnega predznanja. Pridite oblečeni v udobna oblačila, s seboj prinesite podlago za ležanje, nekaj za pokrit, vzglavnik in steklenico vode. Pridite 20 minut prej, da bomo pričeli točno.

Prispevek:
- 36 eur za zgodnje prijave - do 7. junija
- 44 eur za prijavo
- 32 eur na osebo, če pripeljete še koga s sabo.

 

VABLJENI!

Dogodki v občini

Dogodki v regiji

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?